Cozy Winter

Cozy Winter Treatment 

 

De Cozy Winter behandeling is een heerlijke ontspannende "feel good" behandeling die perfect past in deze tijd van het jaar. De unieke subtiele geuren van dennen en sinaasappel zorgen voor een fijne geurbeleving tijdens deze behandeling.

Dennen staat bekend om de diepe ontspanning van het lichaam terwijl sinaasappel juist stimulerend werkt en een echte boost is voor het immuunsysteem. Speciale actieve ingrediënten en waardevolle olieën voeden en regenereren de vermoeide winterhuid en zorgen voor een stralende teint. De Cozy Winter behandeling is intensief voedend, hydraterend, beschermend en kalmerend. De huid heeft na de behandeling een mooie "natural glow"en je bent zelf heerlijk ontspannen door de fijne producten en de ontspannende massage. 

Pure verwennerij!

 

Deze behandeling bestaat uit:

* Reinigingmassage  

* Epileren wenkbrauwen

* Cozy Winter Peeling

* Glow Tonic

* Onzuiverheden verwijderen

* Winter Ampul 

* Cozy Winter Masker

* 15 min Infraroodlamp (even wegdromen)

* Gezicht/nek/schoudermassage met Cozy Winter Massage cream

* Warme compressen

* Afsluitende verzorging 

De Cozy Winter behandeling is een seizoen behandeling dus… (let op) deze is dan ook alleen tijdelijk te boeken.

Algemene informatie

 

Duur behandeling:  +/- 75 minuten 

Prijs: €87,50

Wist je dat een gezichtsbehandeling zonder thuisverzorging met passende producten uiteindelijk maar 30% huidverbetering oplevert? Verzorg je jouw huid dagelijks op de juiste manier dan zorg je zelf voor 70% van je eigen huidverbetering. Mooi toch? Ik help je graag om producten te vinden die passen bij jouw actuele huidconditie. En die vooral 100% passen bij jou!