kennismaken

Even

 

 

Mijn naam is Tanja IJsselstein-Stuulen en als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werk ik met veel liefde voor het vak in mijn salon.

Samen met mijn man die ik ontmoet heb tijdens één van mijn buitenlandse avonturen woonden wij in Zwolle. Hier ben ik begonnen met mijn salon en later is er een tweede salon bijgekomen in Emmen. Nadat de salon in Zwolle 3 jaar bestond werd ik zwanger van onze fantastische dochter Loa.

Dit zorgde voor een grote verandering in ons leven. We besloten om te verhuizen naar Emmen. Hier ben ik geboren en nu wonen we in de wijk waar ik als klein meisje ben opgegroeid “de Rietlanden”.

De salon in Zwolle heb ik met pijn in mijn hart door de verhuizing moeten beeindigen en de salon in Emmen die eerst gevestigd was in de wijk “Parc Sandur” verhuisde naar de Rietlanden.

Nu werken we sinds 2019 vanuit de Rietlanden en mijn passie voor het vak wordt alleen maar groter en groter. Naast mijn studie Schoonheidsspecialiste heb ik ook een engelstalige HBO studie gevolgd naar de ontwikkeling en verbetering van diensten. Hierdoor ben ik altijd bezig met hoe kunnen we de salon nog meer verbeteren en vernieuwen. Ik volg de ontwikkelingen binnen de beautybranche dan ook volop.

Naast een steeds breder wordende scala aan behandelingen kunt u bij mij/ bij schoonheidssalon Op ’t Eerste Gezicht ook terecht voor bruids-makeup, workshops, lash-lift treatments en massages.

Ik leer elke dag bij en geniet ervan om mijn kennis met u te mogen delen.

ANBOS

ANBOS is de brancheorganisatie schoonheidsverzorging, dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van schoonheidsbehandelingen. Schoonheidssalon Op ’t Eerste Gezicht is lid van deze brancheorganisatie, wat garant staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Wat betekent ANBOS voor u?

De ene schoonheidsspecialist is de andere niet. Schoonheidssalon Op ’t Eerste Gezicht geeft u als lid van ANBOS de garantie dat zij in het bezit is van vakdiploma’s, ingeschreven staat bij kamer van koophandel en rechtmatig gevestigd is op de locatie waar zij haar behandelingen uitvoert. Wij werken volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist en volgen regelmatig vak gerelateerde workshops om onze dienstverlening te verbeteren en uit te breiden.

Een ANBOS-lid weet dat iedere huid verschillend is en daarom ook verschillend behandeld moet worden. Daarom voert Schoonheidssalon Op ’t Eerste gezicht altijd eerst een intake gebaseerd op de normen en eisen die ANBOS stelt uit voordat de behandeling van start gaat. Tijdens deze intake bespreken we alle wensen en verwachtingen van u als klant.

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging. Ze informeert en adviseert patiënten zodat ze weer stralend zichzelf kunnen zijn. Zo organiseren zij een aantal keer per jaar workshops in het ziekenhuis waar men zelf ook onder behandeling is. Tijdens deze workshops wordt er door gediplomeerde schoonheidsspecialisten uitleg en advies gegeven hoe men tijdens hun behandeling het beste hun huid kan verzorgen. Ook worden er tips & tricks gegeven over welke make-up te gebruiken en hoe bepaalde punten te camoufleren.

Ik heb de eer, en ik vind het echt een hele grote eer, om deze lieve vrouwen te mogen ondersteunen in hun strijd tegen kanker Ik werk op vrijwillige basis mee aan deze workshops.

”Het minste dat ik als gezonde vrouw kan doen, is mijn kennis en ervaring delen zodat vrouwen in deze moeilijke periode zich weer ECHT VROUW kunnen en mogen voelen“.

Wil jij meer weten over de stichting Look Good Feel Better ? Klik op het logo en ontdek wat zij nog meer voor deze vrouwen kunnen betekenen of steun deze fantastische stichting d.m.v. een donatie.

Even sfeer proeven.

Bent u ook nieuwsgierig hoe de salon er uit ziet?

Bekijk de foto’s hieronder.