kennismaken

Even

 

 

Mijn naam is Tanja IJsselstein-Stuulen en als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werk ik met veel liefde voor het vak in mijn salon.

In 2015 ben ik begonnen met mijn salon in de wijk “Stadshagen” in Zwolle. 
later volgde een tweede salon in de wijk “Parc Sandur” in Emmen. 

In 2018 werd ik zwanger van onze dochter en dit zorgde voor een grote verandering in ons leven op alle fronten.

Ik werd niet alleen moeder, we besloten ook om te verhuizen naar Emmen.

Hier ben ik geboren en nu woon ik samen met mijn man en mijn kinderen Loa en Javi in de wijk waar ik zelf als klein meisje ook ben opgegroeid.

De salon in Zwolle heb ik met pijn in mijn hart door de verhuizing moeten beëindigen en de salon in Emmen die eerst gevestigd was in de wijk “Parc Sandur” verhuisde naar ons eigen huis in de Rietlanden.

Sinds 2019  werk ik dus vanuit de Rietlanden in Emmen en mijn passie voor het vak wordt alleen maar groter en groter. Naast mijn studie Schoonheidsspecialiste heb ik ook een Engelstalige HBO opleiding gevolgd naar de ontwikkeling en verbetering van diensten. Hierdoor ben ik altijd gefocust op hoe kunnen we de salon nog meer verbeteren en vernieuwen.

Naast dat ik de ontwikkelingen binnen de beautybranche volop volg, blijf ik mijzelf ook ontwikkelingen door regelmatig cursussen/trainingen beurzen en productpresentaties bij te wonen.

U kunt bij mij/ bij beautysalon Op ’t Eerste Gezicht terecht voor traditionele gezichtsbehandelingen, intensieve huidverbeterende behandelingen, AHA Peeling, Biopeeling maar ook voor heerlijke ontspannende massages.

Ik leer elke dag bij en geniet ervan om mijn kennis met u te mogen delen.

ANBOS

ANBOS is de brancheorganisatie schoonheidsverzorging, dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van schoonheidsbehandelingen. Beautysalon Op ’t Eerste Gezicht is lid van deze brancheorganisatie, dat garant staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Wat betekent ANBOS voor u?

De ene schoonheidsspecialist is de andere niet. Beautysalon Op ’t Eerste Gezicht geeft u als lid van ANBOS de garantie dat zij in het bezit is van vakdiploma’s, ingeschreven staat bij kamer van koophandel en rechtmatig gevestigd is op de locatie waar zij haar behandelingen uitvoert. Wij werken volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist en volgen regelmatig vak gerelateerde opleidingen/trainingen om onze dienstverlening te verbeteren en uit te breiden.

Een ANBOS-lid weet dat iedere huid verschillend is en daarom ook verschillend behandeld moet worden. Daarom voert Schoonheidssalon Op ’t Eerste gezicht altijd eerst een intake gebaseerd op de normen en eisen die ANBOS stelt uit voordat de behandeling van start gaat. Tijdens deze intake bespreken we alle wensen en verwachtingen van u als klant.

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging. Ze informeert en adviseert patiënten zodat ze weer stralend zichzelf kunnen zijn. Zo organiseren zij een aantal keer per jaar workshops in het ziekenhuis waar men zelf ook onder behandeling is. Tijdens deze workshops wordt er door gediplomeerde schoonheidsspecialisten uitleg en advies gegeven hoe men tijdens hun behandeling het beste hun huid kan verzorgen. Ook worden er tips & tricks gegeven over welke make-up te gebruiken en hoe bepaalde punten te camoufleren.

Ik heb de eer, en ik vind het echt een hele grote eer, om deze lieve vrouwen te mogen ondersteunen in hun strijd tegen kanker Ik werk op vrijwillige basis mee aan deze workshops.

”Het minste dat ik als gezonde vrouw kan doen, is mijn kennis en ervaring delen zodat vrouwen in deze moeilijke periode zich weer ECHT VROUW kunnen en mogen voelen“.

Wil jij meer weten over de stichting Look Good Feel Better ? Klik op het logo en ontdek wat zij nog meer voor deze vrouwen kunnen betekenen of steun deze fantastische stichting d.m.v. een donatie.

Even sfeer proeven.

Bent u ook nieuwsgierig hoe de salon er uit ziet?

Bekijk de foto’s hieronder.