Futloze huid

Vale huid | Rokershuid

Een vermoeide/futloze huid ziet er dof en grauw uit.

Een hectisch leven kan op den duur stress en te weinig rust geven. Dit zijn boosdoeners voor de huid omdat de huid niet voldoende kan herstellen. Lichaamsprocessen zoals het immuunproces, vertering en hormoonhuishouding kunnen bij langdurige vermoeidheid verstoord raken. De huid is een spiegel. Het gezicht vertoont bijvoorbeeld wallen en/of vermoeide ogen. Wat kunt u doen aan een vermoeide huid? Het antwoord lijkt simpel: rustiger aan doen. Naast een goede verzorging voor de huid heeft je levensstijl veel invloed op de huid dus zorg voor de nodige portie ontspanning en rust.

 

Rokershuid

We weten allemaal dat roken ongezond is. Roken is naast ongezond ook nog eens heel slecht voor de huid. Het roken onttrekt aan de huid vitamines en anti-oxidanten. De onzuiderheden ontwikkelen omdat uw huid uit balans raakt.

Wat kan Beautysalon Op ’t Eerste Gezicht voor u betekenen?

De huid heeft een oppepper nodig dat zorgt voor het stimuleren van celdeling waardoor celvernieuwing sneller gaat. Beautysalon Op 't Eerste Gezicht Emmen heeft intensieve behandelingen die uw huid van binnen en van buiten vernieuwd. Deze behandelingen zorgen ervoor dat de celvernieuwing, die normaal gesproken 28 dagen in beslag neemt, nu binnen 10 dagen plaats vindt. Dit betekent dat de vale/doffe huid verdwijnt en er een nieuwe gezonde en stralende huid tevoorschijn komt. U ziet/merkt direct resultaat.

Welke behandeling adviseert u?