Gevoelige huid

Allergische huid | Eczeem

Het aantal personen dat aangeeft een gevoelige huid te hebben steeg van 30% van onze bevolking in de jaren tachtig naar 55% nu. Een mogelijke oorzaak voor deze cijfers is dat men tegenwoordig meer bewust is van zijn/haar gezondheid. Daarnaast zijn factoren zoals werk- en milieuomstandigheden of stress ook bepalend voor de huid.
Wanneer u een gevoelige huid heeft is het vaak een zoekplaatje naar de juiste producten. Vaak onstaan door het uitproberen van diverse producten nog meer huidproblemen zoals een trekkerige huid, rode of onrustige huid en soms ontstaat er zelfs eczeem.

Wat kan Beautysalon Op ’t Eerste Gezicht voor u betekenen?

Natuurlijk is het vervelend als u al vele producten gebruikt heeft en er toch maar niet in slaagt om de juiste te vinden. Maak een afspraak in de salon en we gaan samen met u uitzoeken welke producten het beste bij u passen. De salon biedt zelfs een intensieve gezichtsbehandeling die geschikt is voor de gevoelige, maar ook voor de allergische huid. Naast dat deze behandeling zeer goed te verdragen is voor de gevoelige huid, zet de salon deze behandeling ook vaak in bij toekomstige bruidjes zodat we zeker weten dat er geen reacties ontstaan net voor de BIG DAY!
In sommige situaties kan het verstandig zijn om een boost aan de huid te geven en een behandelingskuur te ondergaan. Samen zullen we dan een behandelingsplan opstellen die specifiek op uw huid gericht is.

Welke behandeling adviseert u?