Ampul Power Treatment

Intensieve huidverbetering

 

 

Ampullen behandelingen

Een ampul is een glazen of plastic container / buisje waarin men voornamelijk geconcentreerde serums of medicijnen bewaart. In een ampul zitten veel meer geconcentreerde werkstoffen dan in een crème en een masker. De werkstoffen zijn zeer kleine moleculen, zodat het dieper in de huid gaat werken.

Als de huid meer vitaliteit, weerstand en glans nodig heeft dan kunt u daarvoor een ampullen kuur met specifieke en krachtige werkstoffen gebruiken.

De Ampul Power Treatment is een unieke behandeling, deze behandeling is namelijk geheel aan uw eigen huid aan te passen. Bijzonder aan deze behandeling is het doorbloedingsmasker en de hoeveelheid ampullen die gebruikt worden, namelijk drie tot vijf. Het doorbloedingsmasker activeert de huid wat ervoor zorgt dat de huid de hoge en pure werkstoffen van de ampullen beter op kan nemen. Tijdens deze behandeling kunt u een warm en prikkelend gevoel ervaren wat aan kan voelen alsof u door de zon verbrand bent, alleen nu op een gezonde manier.

Na deze fijne boost voor de huid, is er ook een moment voor ontspanning met een fijne nek, schouder en decolleté massage. We sluiten deze behandeling af met een passende dagverzorging.

 

Om het resultaat langer vast te houden, kunt u thuis verder met een ampullenkuur: de Boost Box. De Boost Box bestaat uit 7 ampullen en is naar behoefte van uw huid samen te stellen. De Boost Box kost €43,50. Tijdelijk ontvangt u daar gratis een RVS ampullen bewaarbox bij!

Detox Agent, Wrinkle Expert, Ultimate glow

Deze behandeling bestaat uit: 

* Reiniging 

* Epileren

* Peeling 

* Doorbloedingsmasker 

* 3 tot 5 ampullen 

* Nek, schouders, decolleté massage 

* Afsluitende verzorging 


Prijs € 88,50 

Duur: 60 minuten 

Ampul Power Kuur

Kuurverband

De Ampul Power Treatment is ook toepasbaar in kuurverband. Tijdens een kuur wordt de behandeling na 2 weken nogmaals herhaald. Tijdens deze tweede behandeling worden nog intensievere ampullen gebruikt die huidproblemen als acné, rimpels, verslapping en vermoeidheid aanpakken. Na deze tweede behandeling gaat u verder met een kuur voor thuisgebruik: de Boost Box. Deze Boost Box stel ik samen met u samen naar behoefte van uw huid. U zult ervaren dat uw huidconditie zichtbaar verbetert. 

Ampul Werkstoffen

Deze Ampul Power Kuur bestaat uit: 

 

* 1 Ampul Power Treatment 

* + 1 Ampul Power Treatment 
  met extra intensieve ampullen 

* 7-daagse kuur voor thuisgebruik 

 

Prijs: € 199,- 

Duur: 2 x 60 minuten + 7 dagen thuiskuur 

Informeer in de salon naar de mogelijkheden