Jumbo medewerkers verrast met 130 cadeaubonnen

Jumbo medewerkers verrast met 130 cadeaubonnen

Door Corona zijn veel sectoren gesloten en wordt er veel thuis gewerkt.

Ook ik heb hier last van gehad en heb een langere tijd niet mogen werken in mijn salon.

Wat doe je de hele dag als je niet mag werken? Dat is een vraag die de medewerkers van Jumbo Valkenveld zichzelf in elk geval niet hoefden te stellen. Doordat veel winkels gesloten zijn is het topdrukte in de supermarkt.

Over de supermarkt medewerkers horen we eigenlijk niet zoveel. De zorg medewerkers krijgen van alle kanten waardering voor hun harde werken, maar het hardwerkende personeel, dat ervoor zorgt dat wij ondanks Corona onze boodschappen kunnen blijven doen, worden misschien wel een beetje vergeten.

Tijdens de eerste lockdown werd er een actie opgezet “Opsteker voor de zorg”. Via deze actie kon men een zorg medewerker aanmelden zodat hij of zij kon genieten van een behandeling bij de schoonheidsspecialist. Ook ik heb met mijn salon behandelingen beschikbaar gesteld voor deze actie.

Ik vond het dan ook tijd om nu de supermarkt medewerkers in het zonnetje te zetten.

Hoe kun je dat nou beter doen dan de medewerkers van onze eigen favoriete supermarkt te verrassen. Na overleg met filiaalmanager Jeroen Engbers schenkt Beautysalon Op ’t Eerste Gezicht maar liefst 130 cadeaubonnen aan de supermarkt.

Zelf gokte ik op zo’n 40 tot 50 medewerkers. Toen ik hoorde dat het 130 medewerkers waren dacht ik wel even: HALLO JUMBO! Dat was wel even slikken en het zal ook zeker wel even een puzzelplaatje worden om al deze behandelingen in te plannen.

Weer bijgekomen van dit grote aantal vind ik het alleen maar onwijs gaaf en heel leuk dat Beautysalon Op ’t Eerste Gezicht de medewerkers van Jumbo Valkenveld een moment van ontspanning mag geven.